Fostul fotbalist Gică Popescu va fi consilierul premierului Nicolae Ciucă

Fostul fotbalist Gică Popescu va fi consilierul premierului Nicolae Ciucă
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 dec 2021

Fostul fotbalist Gheorghe Popescu a anunțat că, în urma unei discuții cu premierul Nicolae Ciucă, va continua să dețină funcția de consilier al prim-ministrului pe probleme de sport.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”VOI CONTINUA DIN POZIȚIA DE CONSILIER AL PRIMULUI MINISTRU. Am avut astăzi onoarea și plăcerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în cadrul Guvernului din calitatea de consilier al dumnealui pe problemele sportului. Și, din păcate sunt atâtea!”, a transmis Gheorghe Popescu.

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

El continuă: ”L-am simțit implicat și dedicat, ca orice militar, și cred că după ce îi voi prezenta un plan de acțiune vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc”, scrie News.ro.

Gheorghe Popescu a fost numit în 2018 consilier al premierului de la acea vreme, Mihai Tudose de la PSD. Ulterior, el a rămas pe această poziție, în Guvern.

viewscnt
Afla mai multe despre
gheorghe popescu
consilier
nicolae ciucă