Transferul lui Cristiano Ronaldo de la Juventus la Manchester United aduce percheziții

Transferul lui Cristiano Ronaldo de la Juventus la Manchester United aduce percheziții
scris 3 dec 2021

Transferul fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo de la Juventus Torino la Manchester United, în vara acestui an, este în vizorul justiției italiene, informează eurosport.fr.

Potrivit Reuters, justiția italiană a ordonat vineri o percheziție în birourile lui Juventus. Anchetatorii suspectează clubul din Serie A că a furnizat documente false în legătură cu mai multe operațiuni, printre care recentul transfer al lui Cristiano Ronaldo la Manchester United pentru 15 milioane de euro fără bonusuri, scrie Agerpres.

ULTIMA ORĂ Fostul ministru Nicolae Bănicioiu, trimis în judecată de DNA pentru trafic de influență și luare de mită CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Fostul ministru Nicolae Bănicioiu, trimis în judecată de DNA pentru trafic de influență și luare de mită

Joi, Juventus a precizat că ea colaborează pe deplin cu autoritățile. Procurorii din Torino au anunțat săptămâna trecută că anchetează clubul, mai ales pe președintele Andrea Agnelli și pe vicepreședintele Pavel Nedved, în cadrul unui dosar de transferuri de jucători.

Anchetatorii examinează nu mai puțin de 42 de transferuri din ultimii trei ani, printre care cel al lui Miralem Pjanic la FC Barcelona la schimb cu Arthur. Ei îi suspectează pe șefii lui Juventus că s-au folosit de aceste tranzacții pentru a înregistra câștiguri de capital ce ar fi de fapt artificiale, în scopul îmbunătățirii bilanțului contabil al clubului.

viewscnt
Afla mai multe despre
cristiano ronaldo
juventus