UEFA va distribui 331 milioane euro echipelor participante la EURO 2024

UEFA va distribui 331 milioane euro echipelor participante la EURO 2024
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 dec 2023

UEFA va distribui în total 331 de milioane de euro selecționatelor participante la Campionatul European din Germania - EURO 2024, a anunțat sâmbătă forul fotbalistic continental, citat de agenția EFE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Comitetul Executiv al UEFA, întrunit sâmbătă la Hamburg, înaintea tragerii la sorți a grupelor EURO 2024, a convenit asupra premiilor financiare care urmează să fie distribuite între echipele calificate, printre care și naționala României, arată Agerpres.

Proiect: Majorarea cu 66,6% a plafonului fiscal de amortizare pentru mașinile electrice CITEȘTE ȘI Proiect: Majorarea cu 66,6% a plafonului fiscal de amortizare pentru mașinile electrice

Astfel, fiecare dintre cele 24 de selecționate va încasa o primă de participare de 9,25 milioane de euro. Fiecare victorie va fi recompensată cu un milion de euro, iar fiecare rezultat de egalitate cu 500.000 de euro.

Calificarea în optimile de finală va fi răsplătită cu un bonus de 1,5 milioane de euro, care se va ridica la 2,5 milioane euro pentru accederea în sferturile de finală și la 4 milioane de euro pentru calificarea în semifinale.

O mutație genetică rară ar putea deține cheia terapiilor pentru slăbit, sugerează un studiu CITEȘTE ȘI O mutație genetică rară ar putea deține cheia terapiilor pentru slăbit, sugerează un studiu

Câștigătoarea EURO 2024 va fi recompensată cu suma suplimentară de 8 milioane de euro, în timp ce învinsa din finală va primi 5 milioane de euro.

Suma maximă la care poate ajunge echipa campioană, dacă va câștiga toate cele trei jocuri din grupa sa, este de 28,25 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
euro 2024 prime
euro 2024 bani
euro 2024 premii bani