VIDEO Un nou stadion în București

VIDEO Un nou stadion în București
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 nov 2023

Ministerul Dezvoltării a anunțat că a avizat indicatorii tehnico-economici pentru construirea arenei multifuncționale Dinamo București.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Potrivit Ministerului Dezvoltării, ministrul Adrian-Ioan Veștea și managerul sportiv pentru consiliere al CS Dinamo București, Ionuț Lupescu, au participat, marți, la ședința Consiliului Tehnico-Economic al Ministerului Dezvoltării, în cadrul căreia au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru construirea unei arene multifuncționale pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București, arată Hotnews.ro.

PAID are o nouă structură executivă CITEȘTE ȘI PAID are o nouă structură executivă

Stadionul Dinamo, cu o valoare avizată de 854,5 milioane de lei, va fi destinat meciurilor de fotbal și celor de rugby și va avea 25.059 de locuri în tribune, două parcări, spații de cazare cu 80 de locuri, un spațiu expozițional, un amfiteatru pentru 200 de persoane, o sală de mese cu 160 de locuri, spații de antrenament ce vor deservi o parte dintre disciplinele sportive care intră în obiectul de activitate al CS Dinamo București, precum și un centru de recuperare pentru sportivi.

O animație 3D cu noua arenă a fost prezentată în luna mai, când CS Dinamo a împlinit 75 de ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
dinamo
stadion