Academia SRI își face centru de inovare în domeniul intelligence-ului. Telekom, Rasirom și alți 7 ofertanți s-au înscris la licitație

Academia SRI își face centru de inovare în domeniul intelligence-ului. Telekom, Rasirom și alți 7 ofertanți s-au înscris la licitație
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 20 sep 2020

Un număr de nouă firme au depus oferte în carul unei licitații inițiată de Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul" pentru realizarea unui centru de inovare în domeniul intelligence-ului și securității, contract estimat la 5,4 milioane de lei, fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Ofertele au fost depuse de GBC Exim (loturile 1, 2, 3, 5, 6 și 10), Avcom Entertainment (loturile 1, 2, 5 și 10), Regia Autonomă Rasirom (loturile 1, 2, 4, 5, 9 și 10), Pragma Computers (loturile 1, 2, 5, 6, 8 și 10), Eldiclau (loturile 1, 2, 5, 6 și 10), Telekom Romania Communications (loturile 1, 2, 5, 6 și 10), Visual Fan (loturile 1, 5 și 10), Elsaco Solutions (loturile 1, 2, 5 și 10) și Bassaka Media (lotul 10).

Cele 10 loturi ale procedurii de atribuire vizează echipamente IT, sisteme audio-video, sonorizare, videowall, videoconferință, securitate, Wi-Fi și control acces, precum și videoproiectoare, monitoare și periferice multimedia.

EXCLUSIV Noul proprietar al Băncii Feroviare a ieșit din două afaceri pentru a evita conflictul de interese. \ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Noul proprietar al Băncii Feroviare a ieșit din două afaceri pentru a evita conflictul de interese. "Erau în declin și le-am pus pe picioare. Sper să fac aceeași treabă bună și la bancă"

"Proiectul vizează creșterea competitivității economice la nivel național prin construirea la nivelul Academiei Naționale de Informații "Mihai Viteazul“ a unei infrastructuri de cercetare în domeniul securității și intelligence-ului la cele mai înalte standarde de performanță. Complexul de Cercetare al Institutului Național de Studii de Inteligence – INTELIGENT care urmează a fi dezvoltat prin intermediul proiectului va fi compus din 7 laboratoare de cercetare. (..) Proiectul urmărește dezvoltarea unui centru ca hub de invovare în domeniul intelligence-ului și securității, cât și diseminarea rezultatelor de cercetare ale acestuie, iar prin cercetările efectuate în cadrul acestui centru vor putea fi identificate soluții pentru asigurarea transferului eficient de expertiză în domeniul intelligence-ului și securitățății dinspre mediul guvenamental și cel academic și entități private, interesate să își îmbunătățească competitivitatea pe piață prin introducerea unor procese inovative de colectare și analiză a informațiilor din surse deschise, printr-o mai bună pregătire a resurselor umane și prin modelarea complex a proceselor decizionale și a politicilor de securitate", se arată în caietul de sarcini al licitației.

Life Is Hard vrea să preia activitatea de vânzare B2B a două firme care gestionează 17.000 de clienți Telekom Romania, cu vânzări cumulate de 14 milioane de lei în 2019 CITEȘTE ȘI Life Is Hard vrea să preia activitatea de vânzare B2B a două firme care gestionează 17.000 de clienți Telekom Romania, cu vânzări cumulate de 14 milioane de lei în 2019

Proiectul va fi finanțat din fonduri UE.

Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul" este o instituție de învățământ superior a Serviciului Român de Informații (SRI), controversată pentru scandalurile privind zeci de doctorate obținute prin plagiat.

viewscnt
Afla mai multe despre
academia sri
oferte
licitatie
centru
telekom
elsaco
rasirom