Afaceri în creștere pentru Samsung în România

Afaceri în creștere pentru Samsung în România
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 30 mai 2023

Samsung Electronics Romania, subsidiară locală a grupului sud-coreean Samsung, a consemnat anul trecut afaceri de 5,67 miliarde de lei, în creștere cu 17,6% față de 2021. De asemenea, profitul net a urcat cu 14,7%, de la 75 milioane de lei la 86 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Soluțiile pentru finanțarea afacerilor locale într-un context macroeconomic și social complex, tipurile de finanțări care pot susține dezvoltarea mediului antreprenorial local, oportunitățile antreprenoriale vor fi prezentate la Conferința EU FUNDS Profit.ro FirstBank și Visa - Finanțăm digitalizarea României - Ediția a II-a.

Conferința, programată pentru 30 mai, va fi organizată, și cu sprijinul Visa, la Brașov, urmând să fie transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV

Detalii AICI

Creanțele companiei însumau 1,21 miliarde de lei, de la 980,6 milioane de lei la finele anului 2021. Datoriile au înregistrat un regres de 59,4%, de la 415,5 milioane de lei la 168,7 milioane de lei.

Diminuarea veniturilor și clienților taie din numărul de angajați ai Orange Communications, fostul Romtelecom. Peste 500 de salariați vor fi disponibilizați CITEȘTE ȘI Diminuarea veniturilor și clienților taie din numărul de angajați ai Orange Communications, fostul Romtelecom. Peste 500 de salariați vor fi disponibilizați

Numărul mediu de salariați al Samsung Electronics România a fost în 2022 de 224, de la 221 în 2021.

Subsidiara din România este controlată integral de Samsung Electronics Europe Holding Cooperatief UA (Olanda), conform datelor www.termene.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
afaceri
creante
datorii
angajati
profit net