Bunuri de aproape 4 milioane de euro ale City Insurance și Euroins, scoase la licitație

Bunuri de aproape 4 milioane de euro ale City Insurance și Euroins, scoase la licitație
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 10 aug 2023

Mai multe imobile și spații de birouri și comerciale, un teren și peste 40 de autoturisme aparținând City Insurance și Euroins, foști lideri ai pieței asigurărirlor, în prezent în faliment, au fost scoase la licitație de CITR Filiala Cluj SPRL, lichidatorul judiciar al celor două societăți, pentru suma totală de 3,915 milioane de euro, fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

În cazul City Insurance, lichidatorul judiciar a scos la licitație patru spații comerciale (împreună cu bunurile mobile aflate în interiorul acestora), situate în București, pentru un preț de pornire de 2.138.360 euro, plus un teren amplasat în Capitală, în suprafață de 10.002 metri pătrați, la un preț de pornire 819.000 euro. Mai multe detalii AICI.

Bunurile Euroins România scoase la licitație sunt reprezentate de un apartament de 3 camere din Brașov - preț de 116.000 euro, un apartament cu două camere din Iași - preț de 81.000 euro, un apartament cu trei camere din București - preț de 80.000 euro și o clădire din București (și terenul aferent acesteia) - preț de pornire - 470.000.

De asemenea, licitația vizează și un parc auto format din 43 de autoturisme, cu un preț de pornire total de 211.400 euro.

Mai multe detalii AICI.

Impuls Leasing câștigă în dosarul unei amenzi a Consiliului Concurenței pentru \ CITEȘTE ȘI Impuls Leasing câștigă în dosarul unei amenzi a Consiliului Concurenței pentru "participarea la un schimb de informații sensibile din punct de vedere comercial"

În data de 17 martie 2023, ASF a decis să suspende atribuțiile conducerii Euroins și să retragă autorizația de funcționare a companiei, să constate starea de insolvență a acesteia și să ceară instanței, în consecință, declararea stării de faliment a companiei, dar și să numească Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA) ca administrator interimar al societății.

În data de 17 septembrie 2021, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a decis retragerea autorizației de funcționare și constatarea insolvenței City Insurance, cel mai mare asigurător din țară în ultimii trei ani, cu peste 3 milioane de contracte, urmând să ceară deschiderea procedurii falimentului. Detalii AICI.

viewscnt
Afla mai multe despre
city insurance
citr
faliment
licitatie
bunuri
euroins