CONFIRMARE Fostul ministru de Finanțe Ionuț Mișa, numit la conducerea Fiscului, Dăncilă a semnat decizia

CONFIRMARE Fostul ministru de Finanțe Ionuț Mișa, numit la conducerea Fiscului, Dăncilă a semnat decizia
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 28 mar 2018

UPDATE ora 15.02 Fostul ministru de Finanțe Ionuț Mișa a fost numit la conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscală. Anterior, ministrul Finanțelor a confirmat informația transmisă ieri seara de Profit.ro privind nominalizarea acestuia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

La finalul știrii poate fi citit CV-ul acestuia.

Întrebat astăzi dacă această informație este corectă, Teodorovici a spus: „În mod normal nu comunicăm decât ceea ce apare în Monitorul Oficial, dar pot să vă confirm doar faptul că este o propunere făcută către doamna prim-ministru de numire a domnului Ionuț Mișa șef la ANAF”.

În urmă cu puține minute, numirea a fost semnată de premierul Viorica Dăncilă.

De asemenea, sunt înlocuiți și vicepreședinții ANAF.

Astăzi, Mișa este șeful Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili din ANAF.

El a condus Ministerul Finanțelor din luna iunie 2017 până la începutul acestui an.

RBL cere Guvernului să rescrie Legea care impune tuturor firmelor „analiză de risc la securitatea fizică”. Antreprenor: A fost introdusă de Oprea pentru polițiști care ies la pensie CITEȘTE ȘI RBL cere Guvernului să rescrie Legea care impune tuturor firmelor „analiză de risc la securitatea fizică”. Antreprenor: A fost introdusă de Oprea pentru polițiști care ies la pensie

În vara anului trecut, la momentul preluării portofoliului de ministru, Ionuț Mișa era secretar de stat în Ministerul de Finanțe, iar anterior a lucrat în ANAF, ca șeful Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili, post pe care s-a întors după ce a fost schimbat de la șefia Finanțelor.

CV-ul său poate fi citit AICI.

Tot din vara anului trecut, ANAF este condusă de Mirela Călugăreanu, care l-a înlocuit atunci pe Bogdan-Nicolae Stan. Călugăreanu era directoare în cadrul ANAF, Direcția București, responsabilă pentru colectarea veniturilor la nivel de administrație.

Schimbarea conducerii ANAF este pregătită în contextul în care datele execuției bugetare pe primele două luni ale acestui an relevă că veniturile nu au putut ține pasul cu ritmul de creștere a cheltuielilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
ionut misa
psd
ministerul de finante