FlixBus se extinde în România și lansează noi rute în vestul țării sore Praga, Salzburg, Rosenheim și München

FlixBus se extinde în România și lansează noi rute în vestul țării sore Praga, Salzburg, Rosenheim și München
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 29 mar 2019

FlixBus anunță o nouă etapă de extindere a rețelei din România și lansează noi curse din zona de vest a țării spre Praga, Salzburg, Rosenheim și München. Noile curse  încep din 11 aprilie, dar pasageri își pot planifica deja călătoriile în aceste orașe, biletele fiind disponibile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

FlixBus lansează o cursă directă din Timișoara spre Praga Astfel, pentru Timișoara, Praga devine cea de a treia capitală Europeană cu o conexiune FlixBus directă alături de Viena și Budapesta. Pasagerii din regiunea de vest a țării vor avea la dispoziție 5 curse pe săptămână pentru a călători direct spre Praga.

Tot din 11 aprilie, operatorul cu cea mai mare rețea de autocare pe distanțe lungi din Europa va introduce o cursă de noapte directă spre München. Cursa va fi disponibilă pentru locuitorii din Lugoj, Arad și Timișoara.

FlixBus operează deja o cursă spre München cu plecare din București. Autocarele FlixBus vor opera 5 curse directe din vestul țării spre Salzburg, Rosenheim și München, săptămânal.

Din Arad se poate călători direct cu autocarele FlixBus spre orașe din Germania (cum ar fi Berlin, Frankfurt, Dortmund, Hamburg), Belgia (Bruxelles, Antwerp, Charleroi), Olanda (Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht), Franța (Strasbourg, Bordeaux sau Marsilia) și Italia (Milano, Veneția sau Genova).

Biletele pentru noile curse se pot achiziționa de pe site-ul FlixBus sau prin intermediul aplicației, dar și de la agențiile de turism partenere. FlixBus colaborează cu parteneri locali ce oferă bilete în peste 1.600 de puncte de vânzare în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
flixbus
curse
vest