LISTA Magazinele din care bucureștenii pot cumpăra biciclete cu voucherele de la Primărie

LISTA Magazinele din care bucureștenii pot cumpăra biciclete cu voucherele de la Primărie
scris sâmbătă, 14:45

Primăria Capitalei a publicat lista cu magazinele din care bucureștenii își pot achziționa o bicicletă, simplă sau electrică, trotinetă sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot cu voucherele de 500 de lei oferite în cadrul proiectului „Bicicliști în București”, printre acestea numărându-se Auchan, Emag, Atelierele Pegas, Decathlon, Hervis Sport și Intersport.

Astfel, magazinele participante la proiectul organizat de municipalitate sunt cele opt magazine Auchan din București (Titan, Militari, Berceni, Cotroceni, Drumul Taberei, Pallady, Vitan, City Crângași), eMAG (Showroom Crângași și Showroom Titan), Hervis Sport (din Mall Militari, Sun Plaza, Promenada Mall, Vulcan Value Center, Mega Mall și Park Lake), Intersport (din Centrul Comercial Feeria, Afi Palace Cotroceni, Promenada Mall, Mall Vitan, Centrul Comercial Grand Arena), precum și Decathlon (Militari, Pallady, Berceni, Băneasa) și Atelierele Pegas din strada Vasile Lascăr și Calea Floreasca.

De asemenea, bucureștenii își mai pot lua biciclete cu ajutorul voucherelor și din Atelier Pinion, AutoKlass Center (sucursala Sud), Biciclop, Bike&Sky Shop, Bike Boutique and More, Bike Geek, Bike Nature, Bike XCS (Lacul Tei, zona Baba Novac și cel din strada Nicolae G. Caranfil, care se va deschide în septembrie), BikeXpert (Unirii și Pantelimon), BizoBike, DHS Bike, DrBike, E-TWOW, EvoBike, Evolio, Freeriders, FreeWheel, Kero Bike, Perfect Bike, Play Bike, Romalex 96 Impex, Rovelo, Smart Balance, precum și Spokes, the friendly bike shop, Sport Guru, Sport Mood, Teo Bike, Velopedia (zona Victoriei și zona Tineretului), Veloteca, VEXIO, Xplorer.

Alte magazine participante sunt Grib.ro, Moș Ion Roată, Ninebot România, Roataelectrică și Alecoair.ro.

Bombardată de cereri, Primăria București a suspendat programul \ CITEȘTE ȘI Bombardată de cereri, Primăria București a suspendat programul "Vouchere pentru bicicliști". Promite însă suplimentarea numărului de tichete și reluarea programului anul viitor

Primăria Capitalei urmează să afișeze curând și lista celor 5.000 de beneficiari ai voucherelor de 500 de lei oferite în cadrul programului „Bicicliști în București”, relatează News.ro.

Proiectul "Bicicliști în București” a fost aprobat în ședința CGMB din 30 iunie, iar prin acesta au fost acordate 5.000 de vouchere în valoare de 500 de lei cetățenilor cu vârsta de peste 18 ani și cu reședința sau domiciliul în București care vor să își cumpere o bicicletă, simplă sau electrică, trotinetă sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot.

Înscrierile pentru proiect au început în 24 iulie, când au fost depuse aproape 3.000 de solicitări. Înscrierile au fost suspendate, însă, a doua zi pentru că au fost procesate într-un timp foarte scurt zeci de mii de cereri. PMB a anunțat atunci că suspendarea va fi valabilă până când vor fi verificate toate cererile și vor fi eliminate cele care nu corespund regulamentului programului "Bicicliști în București", existând posibilitatea suplimentării numărului de vouchere. Primăria mai menționa că programul va fi reluat și în anul următor, iar toți solicitanții care au depus cereri în acest an și nu vor primi vouchere vor rămâne în baza de date a Programului pentru ediția din 2018.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
primarie
bicicleta
voucher
magazine
bucuresti