Licitația Poștei pentru computere - anulată. Ofertele, printre care și a eMAG, au fost neconforme

Licitația Poștei pentru computere - anulată. Ofertele, printre care și a eMAG, au fost neconforme
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 21 feb 2020

Poșta Română a anulat licitația care viza achiziționarea unui număr 1.610 stații PC de lucru, care urmau să intre în dotarea unităților companiei, parte a procesului de informatizare a companiei. Estimată la 2,36 milioane de lei, fără TVA, pe 12 luni, procedura a fost anulată pentru că au fost depuse numai "oferte inacceptabile și/sau neconforme".

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

La licitație s-au înscris cu oferte Dante International, administratorul eMAG, cel mai mare retailer online local, și Union Co Cluj-Napoca.

Cu afaceri de peste un miliard de lei în 2018, Poșta Română are circa 23.500 salariați și o rețea teritorială de aproximativ 5.600 de unități. Compania este controlată de Ministerul Comunicațiilor – 93,52% și Fondul Proprietatea – 6,48%.

FOTO Orange - probleme la servicii de voce și date CITEȘTE ȘI FOTO Orange - probleme la servicii de voce și date

În primele șase luni ale acestui an, compania a consemnat o cifră de afaceri de 622,2 milioane de lei, de la 568,76 milioane de lei în iunie 2018, iar profitul net a urcat de aproape trei ori, la 29,4 milione de lei, comparativ cu 10,63 milioane de lei la finele primului semestru din anul 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
posta
licitatie
calculatoare
dante international
emag
union co