Fondatorul Red Bull a murit la 78 de ani

Fondatorul Red Bull a murit la 78 de ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 oct 2022

Fondatorul austriac al companiei Red Bull, Dietrich Mateschitz, a murit la vârsta de 78 de ani, relatează presa internațională.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Miliardarul cunoscut și pentru implicarea companiei de băuturi energizante Red Bull în Formula 1 a murit după o lungă boală.

Moartea lui a fost anunțată echipei Red Bull sâmbătă seara, chiar înainte de calificările de la Austin, Texas. „Cu mare tristețe am aflat de dispariția lui Dietrich”, a declarat Christian Horner, șeful echipei Red Bul, citat de News.ro.

EXCLUSIV VIDEO Creatorii primului serial despre geto-daci negociază să preia cinematografele de stat ale istoricei RomâniaFilm și să le aducă în era blockchain și NFT CITEȘTE ȘI EXCLUSIV VIDEO Creatorii primului serial despre geto-daci negociază să preia cinematografele de stat ale istoricei RomâniaFilm și să le aducă în era blockchain și NFT

Mateschitz a fondat compania Red Bull în 1984 și a cumpărat echipa Jaguar F1 douăzeci de ani mai târziu pentru a o redenumi Red Bull Racing în sezonul următor.

În 2010, Sebastian Vettel a câștigat primul titlu de F1 pentru Red Bull.

Pilotul Red Bull Max Verstappen a câștigat și al doilea său campionat consecutiv la Marele Premiu al Japoniei la începutul acestei luni.

viewscnt
Afla mai multe despre
red bull
fondator
deces