Kim Jong Un interzice purtarea blugilor rupți sau skinny în Coreea de Nord

Kim Jong Un interzice purtarea blugilor rupți sau skinny în Coreea de Nord
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mai 2021

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a interzis purtarea blugilor rupți sau „skinny”, dar și a tunsorilor de tip „mullet” (specifice anilor '80: părul tuns scurt în față și lăsat să crească lung la spate, sub formă de chică). Măsura are ca principal scop menținerea tineretului nord-coreean departe de tendințele „decadente” ale modei din Vest, informează agenția sud-coreeană de presă Yonhap.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Un apel în acest sens a fost făcut într-un articol apărut în Rodong Sinmun - publicația Partidului Muncitoresc Coreean - în care s-a arătat că „tentativele de a implementa socialismul în alte țări au eșuat din cauza invaziei stilului de viață capitalist”, arată Digi 24.

Tarom estimează pierderi de peste 230 milioane lei în 2021. Șomaj tehnic în fiecare lună. Speranțe de profit doar pentru 2024, după restructurare CITEȘTE ȘI Tarom estimează pierderi de peste 230 milioane lei în 2021. Șomaj tehnic în fiecare lună. Speranțe de profit doar pentru 2024, după restructurare

„Istoria ne-a învățat o lecție crucială: aceea că o țară poate deveni vulnerabilă și, în cele din urmă, poate să intre în colaps, în ciuda puterii sale economice sau militare, dacă se lasă influențată de alte culturi”, se arată în articolul din publicația nord-coreeană.

Tunsorile „mullet” au fost și ele interzise din aceste motive. Nu e de mirare, din moment ce în Coreea de Nord, femeile au la dispoziție doar 18 tipuri de tunsori standard, iar bărbații își aranjează coafura după modelul liderului suprem Kim Jong Un.

„Trebuie să fim vigilenți și să veghem la apariția celui mai mic semn al stilului de viață capitalist și să luptăm împotriva lui până când acesta dispare”, se arată în articolul din publicația nord-coreeană.

viewscnt
Afla mai multe despre
kim jong un
coreea de nord