VIDEO Fanii Taylor Swift au luat cu asalt un pub londonez, al cărui nume este menționat în noul album

VIDEO Fanii Taylor Swift au luat cu asalt un pub londonez, al cărui nume este menționat în noul album
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 apr 2024

Fanii cântăreței Taylor Swift au luat cu asalt The Black Dog, un pub din sud-vestul Londrei, după ce localul a fost menționat în noul album al cântăreței americane, ''The Tortured Poet's Department'', informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Lily Bottomley, managera pentru evenimente și social media a pubului, a spus că agitația a început săptămâna trecută, înainte de lansarea de vineri a dublului-album, care include, pe poziția a 17-a, melodia ''The Black Dog'', arată Agerpres.

VIDEO Elevi români, campioni mondiali la robotică, în SUA CITEȘTE ȘI VIDEO Elevi români, campioni mondiali la robotică, în SUA

Managerul a trebuit să cheme personal suplimentar pentru a reuși să facă față cererii, iar pubul, situat în cartierul Vauxhall, și-a valorificat faima nou dobândită introducând în meniu un nou burger botezat ''Swift'' și un cocktail intitulat ''(Taylor's Version)''.

Deși nu poate fi absolut sigură că barul Black Dog pe care îl conduce ea și cel menționat în album sunt unul și același, Lily Bottomley a spus că la un moment dat ''era o clientă blondă care venea frecvent''.

VIDEO Proprietarul unui restaurant nu a găsit ospătari și a cumpărat roboți. „Am oferit 1.500 de euro pe lună și n-a vrut nimeni!” CITEȘTE ȘI VIDEO Proprietarul unui restaurant nu a găsit ospătari și a cumpărat roboți. „Am oferit 1.500 de euro pe lună și n-a vrut nimeni!”

''O antologie a unor noi creații care reflectă evenimente, opinii și sentimente dintr-un moment trecător și fatalist'', este descrierea pe care Swift i-a făcut-o pe Instagram celui de-al 11-lea album al ei de studio.

Fanii cred că versurile țintesc înspre fostul iubit al cântăreței, britanicul Joe Alwyn. Swift a menționat în cântecele ei și alte locuri din Londra în care cuplul și-a petrecut timpul în capitala britanică și care au trezit interesul fanilor.

VIDEO POATE FI VĂZUT AICI

Cei doi s-au despărțit în aprilie 2023, după o relație de șase ani.

Oamenii de știință au descifrat genomul cafelei arabica, până în urmă cu 300.000 ani CITEȘTE ȘI Oamenii de știință au descifrat genomul cafelei arabica, până în urmă cu 300.000 ani

''Suntem un pub foarte mic, de cartier, așadar este un vis ceea ce se întâmplă'', a spus Bottomley. ''Suntem foarte recunoscători fanilor, care au fost uimitori''.

Katie, o dezvoltatoare web și un ''Swifty'' (denumirea pe care o poartă fanii cântăreței americane), a spus că îi place să meargă în locurile menționate în melodiile artistei.

''Am fost la New York anul trecut și am făcut un tur pe jos 'Taylor Swift' al locurilor pe care le-a menționat''.

Emilia, o masterandă din Viena, a spus că și-o imaginează pe Swift mergând în acel pub. ''Îmi place, este un geniu liric'', a spus ea.

TENIS Echipa României, calificare în premieră la turneul final al Billie Jean King Cup, după ce a învins Ucraina cu 3-2 CITEȘTE ȘI TENIS Echipa României, calificare în premieră la turneul final al Billie Jean King Cup, după ce a învins Ucraina cu 3-2

Spotify a anunțat vineri că noul album al cântăreței americane a doborât recordul pentru cel mai difuzat album într-o singură zi anul acesta pe platformă, performanță pe care a obținut-o în mai puțin de 12 ore. 

Taylor Swift continuă să-și doboare propriile recorduri. După ce Spotify a anunțat că "The Tortured Poets Department" a devenit primul album din istoria DSP care a adunat 200 de milioane de stream-uri într-o singură zi, serviciul a actualizat această știre sâmbătă dimineață, pentru a anunța că stream-urile din prima zi au depășit de fapt 300 de milioane.

"Istoria a făcut istorie!", a scris compania pe Twitter. "În 19 aprilie 2024, The Tortured Poets Department al lui Taylor Swift a fost primul album din istoria Spotify care a depășit 300 de milioane de stream-uri într-o singură zi". În plus, "Fortnight", primul single al albumului, care îl are ca protagonist pe Post Malone, a stabilit recordul ca fiind cel mai difuzat cântec al platformei într-o singură zi, depășind "Easy on Me" al lui Adele (stabilit în 2021).

One United Properties a înregistrat vânzări și pre-vânzări rezidențiale de 57,1 milioane de euro în primul trimestru al anului 2024 CITEȘTE ȘI One United Properties a înregistrat vânzări și pre-vânzări rezidențiale de 57,1 milioane de euro în primul trimestru al anului 2024

Patti Smith i-a mulțumit lui Taylor Swift pentru că a menționat-o în piesa care dă titlul noului ei album. "Ți-am râs în nas și ți-am spus că tu nu ești Dylan Thomas și eu nu sunt Patti Smith. Aici nu suntem la Chelsea Hotel, suntem doar niște idioți", cântă Taylor Swift în "The Tortured Poets Department".

Postând pe contul ei de Instagram o fotografie în care citește dintr-o colecție Dylan Thomas, Patti Smith a scris: "Acest mesaj pentru a spune că sunt emoționată să fiu citată în compania marelui poet galez Dylan Thomas. Mulțumesc, Taylor".

O referire la o aventură din trecut

În "The Tortured Poets Department", Taylor Swift amintește de o aventură între un bărbat condus de un comportament autodistructiv și o femeie care nu se poate abține să nu se îndrăgostească de el. Pentru mulți dintre fanii cântăreței, aceasta este o referire la aventura turbulentă pe care a avut-o anul trecut cu cântărețul Matty Healy.

Înainte de apariția noului album, Swift deținea anterior recordul pentru cele mai multe difuzări într-o singură zi, precedentele repere fiind stabilite de "Midnights" din 2022 și "1989 (Taylor's Version)" din 2023.

Vineri a fost anunțat că, cu albumul "The Tortured Poets Department", Swift a devenit artista cu cele mai multe difuzări într-o singură zi din istoria Spotify. Anterior, ea și-a doborât recordul de cea mai difuzată artistă într-o singură zi, când "1989 (Taylor's Version)" a fost lansat în octombrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
taylor swift
pub