Magazinele Germanos devin Telekom în urma unui proces de rebranding

Magazinele Germanos devin Telekom în urma unui proces de rebranding
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 19 feb 2018

Grupul de companii Telekom Romania anunță începerea procesului de rebranding a celor 176 de magazine Germanos care, astfel, devin Telekom. Lucrările pentru înlocuirea elementelor de identitate de marcă au început deja în opt magazine, iar procesul de rebranding va continua pe parcursul următoarelor luni pentru întreaga rețea națională Germanos.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Operațiunea a fost anunțată de Profit.ro din vară ca fiind pregătită.

Această inițiativă este efectul fuziunii tuturor operațiunilor mobile ale grupului sub Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote), ca societate care a absorbit Telemobil, Germanos Telecom Romania și Sunlight Romania Filiala București la 1 decembrie 2017.

În 2016, Germanos Telecom Romania a înre­gis­trat afaceri de 177,5 milioane de lei, în scădere cu aproximativ 6% față de 2015. Pierderea netă înregistrată de Germanos Romania a crescut la 52,2 milioane de lei, de la 39,77 milioane de lei în 2015.

În intervalul 2008 – 2016, retailerul a raportat pierdere în fiecare an, care, cumulat, depășește 285 milioane de lei. De asemenea, în perioada analizată, datoriile Germanos au crescut de aproape 3 ori, la 580 milioane de lei.

EXCLUSIV RCS&RDS și Telekom Fix au câștigat clienți din portarea numerelor. Ceilalți operatori au ieșit pe minus CITEȘTE ȘI EXCLUSIV RCS&RDS și Telekom Fix au câștigat clienți din portarea numerelor. Ceilalți operatori au ieșit pe minus

Procesul de rebranding implică înlocuirea tuturor elementelor de identitate vizuală din magazine cu cele ale Telekom. Lucrările au fost demarate într-un număr de opt magazine situate în Blaj, București (zona Mihai Bravu), Codlea, Cluj-Napoca (zona Carrefour, respectiv Iulius Mall), Giurgiu, Odorhei și Târgoviște.

În această săptămână vor începe lucrările în alte opt magazine, cele mai multe fiind din București.

Magazinul online Germanos va fi în continuare funcțional în perioada următoare pentru orice potențial cumpărător.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

viewscnt
Afla mai multe despre
germanos
rebranding
telekom