Metrorex deschide luni stația Pipera, folosită intens de corporatiști, după ce a fost închisă sâmbătă și duminică

Metrorex deschide luni stația Pipera, folosită intens de corporatiști, după ce a fost închisă sâmbătă și duminică
scris duminică, 19:39

Metrorex a anunțat duminică că stația de metrou Pipera va fi deschisă publicului luni, circulația pe Magistrala 2 de metrou urmând a fi reluată în condiții normale, iar călătorii vor putea accesa toate stațiile de metrou ale acestei magistrale.

Stația de metrou Pipera a fost închisă în perioada 15 - 17 iulie pentru modernizarea sistemului de control acces, scrie News.ro.

În această perioadă trenurile de metrou au circulat cu călători doar până la sau de la stația Aurel Vlaicu.

Metrorex a informat autoritățile locale și RATB cu privire la desfășurarea proiectului de modernizare, precum și a modificărilor apărute în graficul de execuție, și a solicitat sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafață, pentru perioadele în care se vor desfășura lucrări în stațiile cu o singură intrare.

Cel mai mare investitor din turismul românesc deschide perla coroanei: hotelul Phoenicia Royal,de cinci stele, se lansează marți după o investiție de 7 milioane euro CITEȘTE ȘI Cel mai mare investitor din turismul românesc deschide perla coroanei: hotelul Phoenicia Royal,de cinci stele, se lansează marți după o investiție de 7 milioane euro

Uber, liderul mondial al pieței serviciilor de împărțire a călătoriilor, a anunțat joi că reduce la jumătate costul curselor din și către Pipera în perioada 15-17 iulie, în care Metrorex a închis stația de metrou Pipera.

La sfârșitul lunii iunie, Metrorex a decis reducerea de la șapte la trei zile a perioadei de realizare a lucrărilor de modernizare la stațiile cu o singură intrare.

Astfel, în stația Aurel Vlaicu, lucrările vor avea loc în perioada 29 iulie – 1 august, în Constantin Brâncoveanu 22 - 25 iulie, în Tineretului și Apărătorii Patriei 2 – 5 septembrie, în Dimitrie Leonida și Costin Georgian 9 – 12 septembrie, în Pantelimon și Berceni 16 – 19 septembrie.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
statia pipera
metrou