Orange și Vodafone se luptă la Poliție

Orange și Vodafone se luptă la Poliție
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 11 sep 2019

Orange Romania și Vodafone Romania au depus oferte pentru furnizarea de servicii de telefonie mobilă (voce și date) și servicii de internet mobil pentru toate unitățile Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Contractul a fost estimat la 9,5 milioane de euro, fără TVA, pentru o perioadă de trei ani și două luni (38 luni).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Pe lângă furnizarea de telefoane inteligente (smartphone) și tablete, contractul presupune și furnizarea unui număr de 29 tipuri de abonamente lunare în cantități care, în unele cazuri, pot depăși 22.000 de bucăți.

Telekom va moderniza rețeaua de voce și date a Internelor CITEȘTE ȘI Telekom va moderniza rețeaua de voce și date a Internelor

Numărul unităților MAI se ridică la 260, conform caietului de sarcini, printre acestea numărându-se Clubul Sportiv Dinamo București, inspectoratele de poliție județene, de frontieră, pentru situații de urgență, de jandarmi, instituția prefectului, Arhivele Naționale și aparațul central al instituției.

Orange Romania și Vodafone Romania sunt principalii jucători locali de telecomunicații mobile.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
orange
mai
ministerul afacerilor interne
licitatie
voce
date
internet mobil
oferte