Ovidiu Șandor a obținut autorizațiile pentru proiectul ISHO din Timișoara și se pregătește de șantier

Ovidiu Șandor a obținut autorizațiile pentru proiectul ISHO din Timișoara și se pregătește de șantier
scris 11 ian 2017

Mulberry Development, compania timișoreană a omului de afaceri Ovidiu Șandor, a obținut autorizațiile pentru proiectul imobiliar multifuncțional ISHO din Timișoara,  lucrările la prima etapă a acestuia urmând să înceapă în zilele următoare. Investițiile în acest proiect vor depăși 130 de milioane de euro.

"Începem anul în forță cu organizarea șantierului pe terenul cuprins între Bulverardul Take Ionescu și malurile Begăi. Pentru a optimiza dezvoltarea, vom împărți proiectul în trei etape. Lucrările la prima etapă vor dura un an. Astfel, primii 16.500 mp de birouri de nouă generație din ISHO Offices vor fi livrați până în martie 2018. Concomitent, vom ridica și primele apartamente", a declarat Ovidiu Șandor, dezvoltatorul proiectului.

ISHO Offices va avea o arhitectură contemporană și va integra numeroase soluții tehnice de ultimă generație.

PERSPECTIVE 2017: Consultanții imobiliari estimează un an 2017 cu tranzacții surpriză pe piața de birouri și pe cea de retail CITEȘTE ȘI PERSPECTIVE 2017: Consultanții imobiliari estimează un an 2017 cu tranzacții surpriză pe piața de birouri și pe cea de retail

“Proiectul este primit cu foarte mult interes în piață pentru că bifează toate criteriile importante pentru alegerea unui spațiu de lucru. Elementelor inovative ale clădirii li se adăugă atuuri precum amplasamentul central și accesul facil la mijloacele de transport în comun, proximitatea față de o serie de facilități și zone de interes (accesul la autostradă și aeroport, apropierea față de Piața Unirii), existența în cadrul proiectului a tuturor facilităților necesare (centru de conferințe, comerț de proximitate, restaurant, cafenele, gym și spa etc.)”, explică dezvoltatorul.

ISHO va fi livrat în întregime până în 2020, la finalul proiectului rezultând 1.200 de apartamente, o clădire de birouri de nouă generație cu o suprafață de peste 50.000 mp, 2.000 de locuri de parcare, un hectar de parcuri și spații verzi, precum și restaurante, terase, after-school, propriul debarcarder și stație de vaporetto, facilități sportive și diverse funcții comerciale. Un accent deosebit este pus pe caracterul integral al ansamblului, gândit să cuprindă, în afara locuințelor și birourilor, spații publice de calitate, precum și servicii și facilități care vor crea cel mai modern și calitativ cartier al Timișoarei.

Mulberry Development este o companie activă pe piața imobiliară locală încă din 2005. Cunoscută în special pentru dezvoltarea celor mai importante complexe office din orașele secundare din România, City Business Centre Timișoara și The Office Cluj-Napoca, dezvoltatorul a anunțat de curând un al treilea proiect major, cu o componentă rezidențială majoră, situat în vecinătatea centrului Timișoarei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
șandor
autorizații
proiect
timișoara