Antony Blinken vine în România

Antony Blinken vine în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 nov 2022

Secretarul de Stat al SUA Antony Blinken va veni în vizită în România, în perioada 28-30 noiembrie, informează Departamentul de Stat de la Washington.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

El va participa la reuniunea miniștrilor de externe ai NATO, axată pe războiul din Ucraina și pe punerea în aplicare a noului Concept strategic al Alianței, inclusiv pe provocările din partea Republicii Populare Chineze, pe securitatea energetică, pe protecția infrastructurilor critice și pe eforturile NATO de dezvoltare a capacităților și de consolidare a rezilienței în Bosnia și Herțegovina, Georgia și Moldova.

ULTIMA ORĂ Guvernul britanic ar putea interzice studenților străini să studieze în țară. Câți studenți români sunt în Marea Britanie CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Guvernul britanic ar putea interzice studenților străini să studieze în țară. Câți studenți români sunt în Marea Britanie

Blinken va mai vizita, împreună cu prim-ministrul Nicolae Ciucă, expoziția – „Noi, oamenii – 25 de ani de parteneriat strategic” – care celebrează momentele cheie ale parteneriatului dintre SUA și România începând cu 1997.

Secretarul de stat al SUA va avea întâlniri separate și cu președintele României, Klaus Iohannis, cu ministrul român de Externe, Bogdan Aurescu, și cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, urmând să participe la un dineu de lucru și cu ministrul ucrainean de externe, Dmytro Kuleba.

viewscnt
Afla mai multe despre
antony blinken vizita romania
sua romania
reuniune nato ucraina