Cîțu: Noi relaxări de la 1 august, dar nu se va renunța la purtarea măștii de protecție în interior

Cîțu: Noi relaxări de la 1 august, dar nu se va renunța la purtarea măștii de protecție în interior
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iul 2021

Premierul Florin Cîțu a anunțat că de la 1 august vor fi noi relaxări legate de pandemie, care vizează în special evenimentele care au loc în aer liber, dar nu se va renunța la purtarea măștii de protecție în spații închise.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.
Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale CITEȘTE ȘI Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale

Întrebat dacă vor exista noi restricții sau relaxări de la 1 august, premierul a spus: "Relaxări, nu restricții", arată Agerpres.

"Nu scăpăm de mască în interior, deocamdată. Sunt relaxări mai mult de evenimente în aer liber. Dar ora nu se schimbă, tot ora 2,00 noaptea va rămâne. (...) Nu sunt foarte multe relaxări. Așa cum arată acum situația, mergem pe ce avem, în afară de câteva lucruri pe evenimente. Eu zic că suntem într-o situație foarte bună", a declarat Florin Cîțu.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Potrivit acestuia, "există o singură pregătire" pentru un eventual val 4 de infectare cu noul coronavirus: vaccinarea.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
citu
virus