Elena Lasconi: Am decis să-mi depun candidatura pentru președinția USR

Elena Lasconi: Am decis să-mi depun candidatura pentru președinția USR
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 iun 2024

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, și-a anunțat, duminică după-amiază, candidatura pentru funcția de președinte al USR.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Liderul USR Cătălin Drulă a anunțat că va renunța la funcția de președinte al partidului, pe care o deține de aproape doi ani, afirmând că rezultatul alegerilor a fost sub așteptări și că și-l asumă, urmând să convoace în USR alegeri pentru un nou președinte.

”Rezultatul alegerilor este sub așteptările pe care le-am avut. (...) Pentru mine, în întreaga mea viață asumarea a fost un principiu de bază, Îmi asum acest rezultat și voi convoca în USR alegeri pentru un nou președinte în cel mai scurt timp. Avem oameni și lideri puternici care pot duce mai departe această construcțiie, Mă gîndesc aici la Dominic Fritz, un om care a câștigat decisiv votul în Timișoara și a arătat că PSD și PNL pot fi înfrânte”, a afirmat Drulă.

El a fost ales președinte USR în 10 iulie 2022.

Toți comercianții, obligați să accepte plata cu cardul. Câți bani puteți „scoate” la POS în magazine CITEȘTE ȘI Toți comercianții, obligați să accepte plata cu cardul. Câți bani puteți „scoate” la POS în magazine

Drulă a afirmat că alegerile au fost organizate cu un singur scop, ”ca această coaliție să fie menținută la putere”.

”Eu cred că în democrație, rezultatele se obțin prin organizare. Și democrație fără partide politice nu s-a inventat. Am auzit pe cineva spunând că e vremea independenților. Fără organizare nu poți obține rezultate. Forțele răului în România sunt oaganizate și sunt bine organizate. Forma de organizare într-o democrație se numește partid politic, îi înțeleg pe oameni că sunt dezamăgiți de politică și că caută soluții de tipul Alba ca Zăpada, ele nu există în realitate, rezultate în politică se obțin prin structură,, prin ierarhie, prin oameni care au o gândire și o susținere comună. încurajez oamenii să voteze în continuare partidele politice”. a precizat el.

viewscnt
Afla mai multe despre
elena lasconi
usr
candidat presedinte