Rareș Bogdan își anunță intrarea în Guvern

Rareș Bogdan își anunță intrarea în Guvern
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 nov 2021

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan afirmă că, în 25 mai 2023, când va avea loc rotația în Guvern, el va ocupa o funcție în Executiv. „I-am spus domnului Ciolacu după aceste negocieri: pe data de 25 mai veți fi cu mine în Guvern. Voi veni în Guvern tocmai pentru a mă asigura că aroganțele nu au ce să caute. Voi fi un garant liberal că domnul Ciolacu va face ceea ce trebuie în Guvern”, a declarat acesta la Digi 24 Bogdan a susținut că alături de el vor mai veni alți doi colegi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

„În 2023, în 25 mai, se va face o rotație la nivel de premier și la nivel de miniștri, secretar general, doi miniștri, și i-am spus domnului Ciolacu, după aceste negocieri, următoarele: pentru că am văzut comportamentul dvs. în aceste zile, vă spun de acum, nu voi pleca acum pentru că am niște proiecte de încheiat, dar pe data de 25 mai veți fi cu mine în Guvern, domnule Ciolacu, voi fi la masă cu dvs. în Guvern din partea PNL”, a declarat Rareș Bogdan.

România - primul Guvern plin condus de un militar din ultimii 76 de ani. Ciucă - singurul general român actual care a condus personal o misiune de luptă. Și singurul care a postat pe Facebook parole. LISTA Ce v-a promis pentru economie CITEȘTE ȘI România - primul Guvern plin condus de un militar din ultimii 76 de ani. Ciucă - singurul general român actual care a condus personal o misiune de luptă. Și singurul care a postat pe Facebook parole. LISTA Ce v-a promis pentru economie

„Dar voi veni în Guvern tocmai pentru a mă asigura că aroganțele nu au ce să caute, pentru că de-a lungul timpului am văzut mulți lideri social-democrați, poate la rândul lor de bună credință, dar care au eșuat în aroganțe. Eu cred că nu are ce să caute orgoliul și aroganța într-o coaliție (....), noi nu vrem să umilim pe nimeni”, a adăugat Rareș Bogdan, potrivit News.ro.

El a explicat că peste un an și jumătate își va întrerupe mandatul de europarlamentar pentru a veni în Guvernul României „să mă asigură că domnul Ciolacu va face ceea ce trebuie și va respecta programul de guvernare al României”.

„Voi fi un garant liberal că domnul Ciolacu va face ceea ce trebuie în Guvern. Și nu doar eu, vor mai veni alți doi colegi”, a conchis el.

viewscnt
Afla mai multe despre
rares bogdan
guvern