Cum va fi vremea în mini-vacanța de Sf Andrei și de 1 Decembrie. Unde vor fi 21 de grade

Cum va fi vremea în mini-vacanța de Sf Andrei și de 1 Decembrie. Unde vor fi 21 de grade
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 nov 2023

Se va încălzi puternic vremea în zilele de vacanță și vor fi 21 C maxima în țară, sâmbătă, când la București și Constanța sunt prognozate 20 C. Va fi și ploaie în acest zile, iar temperaturile vor scădea semnificativ duminică, arată hărțile ANM.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Vremea în București

  • 30 noiembrie, cer variabil -2/7
  • 1 decembrie, cer variabil 1/15
  • 2 decembrie, cer variabil 5/20
  • 3 decembrie, cer mai mult noros, ploaie slabă 9/9
  • 4 decembrie, cer variabil 1/7

Vremea în țară

Calendarul previzionat al alegerilor pentru anul viitor - surse CITEȘTE ȘI Calendarul previzionat al alegerilor pentru anul viitor - surse

Joi 30 noiembrie

Minimele vor fi cuprinse între - 2 C și 9 grade, iar maximele vor fi între 1 grad și 10 grade. Va ploua în unele zone din Transilvania, Crișana, Banat și Maramureș, scrie Hotnews.ro.

Vineri 1 decembrie

Se va încălzi puternic, temperaturile nocturne vor fi cuprinse între -1 C în Moldova și +15 C în Banat, iar în timpul zilei, maximele vor fi cuprinse între 4 și 20 C. Vor fi 20 C în Banat, dar și 17 C în Transilvania. Cel mai rece va fi în unele zone din Moldova, Transilvania și Maramureș.

Sâmbătă 2 decembrie

Se răcește puternic în vest, minimele putând scădea la -5 C în Crișana, dar va fi cald în cea mai mare parte a țării, cu minime nocturne chiar și de 9 C în Dobrogea și Muntenia. Maximele zilei vor fi cuprinse între 5 C în Moldova și 21 C în Dobrogea. Sunt prognozate 20 C la Constanța și București.

Duminică 3 decembrie

Vremea se mai răcește, maximele vor fi de 12 C în Dobrogrea, de numai 2 C în nordul Moldovei și temperaturile vor trece în puține locuri din Transilvania de 1 grad Celsius.

viewscnt
Afla mai multe despre
meteo
vacanta