Ministrul Muncii a rămas fără permis de conducere auto

Ministrul Muncii a rămas fără permis de conducere auto
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 dec 2021

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a rămas fără permis de conducere pentru trei luni, după ce a fost prins conducând cu 121 de kilometri pe oră, într-o localitate din județul Vrancea. El a contestat sancțiunea, dar instanța i-a respins definitiv plângerea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Marius Constantin Budăi a fost sancționat, în 22 februarie, de polițiștii rutieri, după ce a fost prins conducând cu 121 de kilometri pe oră, în localitatea Pufești din Vrancea, arată news.ro.

FOTO Grupul american Philip Morris International pregătește investiții suplimentare de peste 100 milioane dolari în România și lansează și un nou produs CITEȘTE ȘI FOTO Grupul american Philip Morris International pregătește investiții suplimentare de peste 100 milioane dolari în România și lansează și un nou produs

Actualul ministru al Muncii a formulat o plângere contravențională împotriva procesului-verbal prin care a fost sancționat de Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea. În 23 iunie, Judecătoria Adjud a respins ca nefondată plângerea sa.

Budăi a făcut apel la această decizie, iar Tribunalul Vrancea l-a respins, în decembrie, ca nefondat. Această hotărâre este definitivă.

viewscnt
Afla mai multe despre
budai
permis