Ministrul Muncii: O să ajungem într-adevăr în situația de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgență

Ministrul Muncii: O să ajungem într-adevăr în situația de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgență
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iul 2020

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a atras atenția, vineri, asupra faptului că Guvernul ar putea fi în situația de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgență.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Violeta Alexandru a declarat, într-o conferință de presă susținută la Botoșani, că populația trebuie să ia în serios semnalele autorităților și să respecte regulile impuse pentru prevenirea extinderii pandemiei de COVID-19, scrie Agerpres.

Noua lege a carantinei și izolării - votată în prima etapă. Schimbări introduse CITEȘTE ȘI Noua lege a carantinei și izolării - votată în prima etapă. Schimbări introduse

"Trebuie să purtăm măști, trebuie să ne spălăm pe mâini, trebuie să luăm în serios semnalele autorităților. Unii dintre noi nu o fac. Marea majoritate o fac, dar dacă nu o facem toți și dacă considerăm și ascultăm tot fake news-ul PSD care ne spune că nu există niciun pericol, nu există nicio problemă că Guvernul exagerează și cu toate acestea avem oameni bolnavi în spitale, o să ajungem într-adevăr în situația de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgență", a afirmat ministrul Muncii, la finalul unei întrevederi cu oamenii de afaceri din Botoșani. 

viewscnt
Afla mai multe despre
stare de urgenta
violeta alexandru