Presa internațională despre Popovici: Baby Fenomeno. Cursă senzațională. Cel mai tânăr înotător care doboară recordul mondial la 100 m liber

Presa internațională despre Popovici: Baby Fenomeno. Cursă senzațională. Cel mai tânăr înotător care doboară recordul mondial la 100 m liber
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 aug 2022

Presa internațională a marcat, sâmbătă seară, performanța reușită de David Popovici la Campionatul European de la Roma, precizând că românul este un fenomen și a făcut o cursă senzațională.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Ce au scris AP, Marca, Gazzetta dello Sport, BBC și L’Equipe despre Popovici:

AP:

“Românul David Popovici, de 17 ani, a devenit cel mai tânăr înotător care doboară recordul mondial la 100 m liber, sâmbătă, bătând recordul stabilit în urmă cu peste 13 ani în același bazin”.

Marca:

“Fenomenul de 17 ani a șters recordul lui Cesar Cielo (46.91) cu 46.86, în finala de la Europene”

Gazzetta dello Sport:

“Baby Fenomeno. Fenomenul român, care într-o lună va împlini 18 ani, a câștigat aurul la Europenele de la Roma în cursa regină și a stabilit un nou record mondial”.

BBC:

“Seara nu va fi uitată și pentru că Popovici a făcut o cursă senzațională. La Roma, adolescentul a reușit un timp mai bun cu 0.05 secunde faață de brazilianul Cesar Cielo care stabilea recordul mondial în 2009 în același bazin”.

L’Equipe:

“La doar 17 ani, David Popovici a confirmat toate așteptările, dominând clar finala la 100 m liberm sâmbătă, la CE de la Roma, cu record mondial”.

Sportivul David Popovici a câștigat, sâmbătă, medalia de aur în proba de 100 m liber, la Campionatul European de natație pentru seniori, la Roma. El a stabilit noul record mondial al probei.

David Popovici concurează și duminică la cursa de 200 m liber și la ștafeta 4x100 m liber, la CE de natație.

viewscnt
Afla mai multe despre
popovici
record
bbc
lequipe
marca
ap