Regii romilor din Sibiu, verificați de Garda de Mediu pentru că topeau plumb în curte. „Ce să facem, ne supunem țării în care trăim, nu?”

Regii romilor din Sibiu, verificați de Garda de Mediu pentru că topeau plumb în curte. „Ce să facem, ne supunem țării în care trăim, nu?”
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mai 2024

Două imobile ale autointitulaților regi ai romilor Dorin și Daniel Cioabă au fost controlate de comisarii Gărzii de Mediu, în urma perchezițiilor fiind aplicată o amendă în valoare de 25.000 de lei și a fost înaintată o sesizare penală, potrivit celor de la Garda de Mediu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

În timpul controlului, au fost verificate două amplasamente din municipiul Sibiu. Într-unul din acestea a fost identificată o instalație artizanală improvizată, alimentată cu combustibil solid (lemn) și cu aport de gaz metan, destinată topirii metalelor. De asemenea, au fost găsite cantități importante de deșeuri din plumb și produse finite din plumb (lingouri de plumb), relatează Turnul Sfatului.

Proteste ale angajaților Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene CITEȘTE ȘI Proteste ale angajaților Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene

„Eu nu știu nimic de nicio sesizare penală. Eu știu doar de o amendă de 5.000 de lei, pe care o am în față. Noi am făcut curățenie prin curte și s-au ars unele lucruri vechi. Dânșii spun că nu aveam voie să facem treaba asta, pentru că poluăm mediul”, a spus Daniel Cioabă pentru Turnul Sfatului.

El mai spune că va plăti amenda primită. „Ce să facem, ne supunem țării în care trăim, nu?”, a încheiat Daniel Cioabă.

viewscnt
Afla mai multe despre
sibiu
romi
regi