www.taxa-pod-fetesti.ro, prima platformă online de plată a tarifului de trecere pentru podul de la Fetești – Cernavodă

www.taxa-pod-fetesti.ro, prima platformă online de plată a tarifului de trecere pentru podul de la Fetești – Cernavodă
scris 16 feb 2017

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) a lansat www.taxa-pod-fetesti.ro, prima platformă online de plată a tarifului de trecere pentru podul de la Fetești – Cernavodă de pe Autostrada A2.

Pentru a achita online tariful online este necesară înregistrare pe platforma www.taxa-pod-fetesti.ro.

Tarifele de trecere aplicate pe platforma www.taxa-pod-fetesti.ro sunt cele aprobate de CNAIR prin ordinul nr. 162 din 28 aprilie 2015 privind stabilirea tarifului de trecere înregistrat prin intermediul sistemului informatic de emitere, gestiune, monitorizare și control al rovinietei.

FOTO Miliardarul ceh Radovan Vitek, al treilea cel mai bogat om din Cehia și în top 1.000 Forbes, cumpără Felicia Shopping Center Iași CITEȘTE ȘI FOTO Miliardarul ceh Radovan Vitek, al treilea cel mai bogat om din Cehia și în top 1.000 Forbes, cumpără Felicia Shopping Center Iași

Pe lângă această platformă, șoferii pot plăti taxa de pod prin SMS sau la benzinăriile amplasate de Autostrada Soarelui. 

Tarifele de traversare a podului de la Fetești sunt de 13 lei pentru un autoturism, 47 de lei pentru un vehicul de transport personae cu până la 23 de locuri și vehciule de transport marfă de până la 12 tone, 64 de lei pentru un vehicul de transport persoane cu peste 23 de locuri sau vehicul de marfă de peste 12 tone și 91 de lei pentru vehicule cu peste 12 tone și minim 4 axe. Pentru toate categoriile sunt disponibile și plăți pentru mai multe treceri. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
taxa pod fetesti
untrr