Zitec Com taie cheltuielile cu hârtia și tonerul ale Poștei Române

Zitec Com taie cheltuielile cu hârtia și tonerul ale Poștei Române
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 19 ian 2024

Zitec Com a câștigat o licitație organizată de Poșta Română pentru achiziționarea de servicii de acces la o suită de aplicații furnizate de platforme de colaborare și productivitate. Estimat la 4,437 milioane de lei, fără TVA, contractul a fost semnat la 2,673 milioane de lei, fără TVA, pentru 3 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Ceilalți ofertanți au fost Vodafone România, Revolgy Business Solutions (Cehia), Telelink Business Services (Bulgaria), Orange România și Asseco SEE. 

Anterior, operatorul poștal național a hotărât anularea unei licitații similare, cu argumentul că ofertele depuse sunt inacceptabile și/sau neconforme cu prevederile caietului de sarcini. Contractul a fost estimat la 3,02 milioane de lei, fără TVA, pentru 36 luni. Ofertele au fost depuse de Asseco SEE, Innova Systems și Fly on the Cloud.

EXCLUSIV Orange a preluat vehiculele STB spre acoperire cu date mobile CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Orange a preluat vehiculele STB spre acoperire cu date mobile

Cu afaceri de peste 1 miliard de lei, Poșta Română are peste 24.500 salariați și o rețea teritorială de aproximativ 5.600 de unități.

Compania este controlată de Ministerul Cercetării – 93,52% și Fondul Proprietatea – 6,48%.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
posta romana
licitatie
aplicatii
productivitate
zitec com