Amazon va plăti, retroactiv, taxe de 200 milioane de euro în Franța

Amazon va plăti, retroactiv, taxe de 200 milioane de euro în Franța
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 feb 2018

Gigantul american în domeniul comerțului online Amazon a anunțat luni că a ajuns la un acord cu fiscul francez în urma căruia va plăti, retroactiv, taxe în valoare de aproximativ 200 milioane de euro, transmite AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În anul 2012, Ministerul francez al Economiei a înștiințat filiala franceză a grupului american că are de plătit impozite restante și penalități în valoare de 252 milioane de dolari (aproximativ 202 milioane de euro) pentru perioada 2006-2010. La acea dată, Amazon a declarat că nu este de acord cu estimarea administrație fiscale franceze și, totodată, și-a exprimat intenția de a contesta decizia fiscului francez, fără a exclude posibilitatea unor acțiuni în justiție, scrie Agerpres.

Controalele Fiscului: Observăm o normalizare a abordării privind sesizările penale, prejudiciile și măsurile asigurătorii - Dascălu CITEȘTE ȘI Controalele Fiscului: Observăm o normalizare a abordării privind sesizările penale, prejudiciile și măsurile asigurătorii - Dascălu

În schimb, luni, într-un comunicat de presă, Amazon a informat că a ajuns la un acord cu fiscul francez, dar nu a oferit detalii cu privire la acest acord.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
taxe
franta