EY recrutează 150 de studenți și absolvenți în București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

EY recrutează 150 de studenți și absolvenți în București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara
Marius Oncu
Marius Oncu
scris 5 feb 2018

Compania de consultanță EY a deschis un program de recrutare de juniori, prin care va angaja peste 150 de studenți și absolvenți. Aceștia aurmează să se alăture companiei în birourile din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara. Procesul se va desfășura în cadrul unui program bazat pe învățare și dezvoltarea competențelor candidaților, EY Express, care se derulează pe parcursul a patru luni și reprezintă un program de inovare a procesului de recrutare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Suntem în plină desfășurare a celui mai amplu și inovator proces de recrutare. Programul EY Express este dedicat studenților și absolvenților și se va încheia în decursul lunii mai, prin ofertarea celor mai buni candidați”, explică Andreea Mihnea, director Resurse Umane, EY România, într-un comnunicat trimis de companie.

Compania caută să angajeze studenți din ciclul universitar și de masterat, sau proaspăt absolvenți din domeniul economic, juridic, dar și tehnic. Procesul este structurat în trei etape, în cadrul cărora specialiștii în recrutare, alături de consultanții EY, oferă feedback permanent și extrag informații complexe referitoare la candidați, pe care le folosesc ulterior pentru a le propune oferte în cadrul unui departament potrivit profilului lor.

Alex Milcev, EY: 2018 va fi anul așezării fiscale CITEȘTE ȘI Alex Milcev, EY: 2018 va fi anul așezării fiscale

Cei mai buni candidați care vor parcurge acest program vor primi o invitație la un ultim interviu, în urma căruia pot primi o ofertă de angajare, alături de tot sprijinul necesar dezvoltării unei cariere în cadrul EY.

Cei 150 de juniori care vor fi selectați în această primăvară își vor începe activitatea în septembrie 2018, când se vor alătura celor peste 750 angajați care fac parte din echipa EY, în 5 birouri din țară și din Republica Moldova.

viewscnt
Afla mai multe despre
ey
angajari
locuri de munca
juniori