Amenzile pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare pot fi plătite și pe ghișeul.ro

Amenzile pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare pot fi plătite și pe ghișeul.ro
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 apr 2020

Plata amenzilor pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare poate fi efectuată și online, pe ghișeul.ro, începând de luni, 6 aprilie, se menționează pe portalul de plăți electronice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit sursei citate, plata se poate efectua prin parcurgerea următorilor pași: accesarea paginii www.ghiseul.ro, selectarea secțiunii 'Plătește Amenzi Ordonanțe Militare', completarea formularului online cu datele solicitate, efectuarea plății prin completarea datelor cardului în pagina securizată a procesatorului de plăți, scrie Agerpres.

Guvernul relansează IMM Invest pentru a scoate economia din criză. Firmele mici și mijlocii pot avea garanții de stat la credite pentru investiții și capital de lucru CITEȘTE ȘI Guvernul relansează IMM Invest pentru a scoate economia din criză. Firmele mici și mijlocii pot avea garanții de stat la credite pentru investiții și capital de lucru

Reprezentanții Ghișeul.ro precizează că pentru acest tip de plăți a fost necesară crearea unui nou flux, în colaborare cu Agenția Națională pentru Administrare Fiscală (ANAF), deoarece sumele provenite din amenzile aplicate pentru acest tip de contravenții devin venit integral la bugetul de stat.

viewscnt
Afla mai multe despre
ghiseul.ro
amenzi
plati online