ANAF anunță finalizarea procesului de restituire a taxei auto pentru toți contribuabilii

ANAF anunță finalizarea procesului de restituire a taxei auto pentru toți contribuabilii
scris 10 sep 2019

ANAF a anunțat, luni, finalizarea procesului de restituire a taxei auto pentru toți contribuabilii români care au depus documentații complete, astfel că, din 2017 până în prezent, Fiscul a restituit în total 6,16 miliarde de lei, pentru 1,91 de milioane de cereri aprobate.

”Ministerul Finanțelor Publice, prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, a restituit taxe auto (taxa auto pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu) tuturor contribuabililor români, care au depus documentații complete. Astfel, începând din 2017 până în prezent, A.N.A.F. a restituit taxe auto în valoare totală de 6,16 miliarde de lei, pentru 1,91 de milioane de cereri depuse și aprobate”, arată ANAF într-un comunicat.

GALERIE FOTO Casa lui Elvis Presley din Beverly Hills poate fi închiriată prin Airbnb CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Casa lui Elvis Presley din Beverly Hills poate fi închiriată prin Airbnb

ANAF subliniază că are în atenție și cererile ale căror documentații sunt incomplete, scrie News.ro.

”Acestea vor fi soluționate pe măsură ce contribuabilii notificați vor transmite către Agenția Fiscală clarificările solicitate”, informează ANAF.

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
taxa auto