ANAF Timișoara vrea să externalizeze încasarea taxelor și impozitelor. Contract de până la 3,4 milioane lei

ANAF Timișoara vrea să externalizeze încasarea taxelor și impozitelor. Contract de până la 3,4 milioane lei
scris 16 ian 2018

Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara intenționează să inițieze o licitație prin care urmărește externalizarea către un terț a serviciului de plată a impozitelor și taxelor. Cu o durată de 4 ani, contractul a fost estimat între 2,6 milioane de lei și 3,4 milioane de lei.

“Autoritatea contractantă dorește să achiziționeze un serviciu de plată a impozitelor și taxelor locale la ghiseele unui terț. Locul principal de livrare sau de executare: sediul (sediile/punctele de lucru/oficiile) prestatorului pe raza Municipiului Timișoara”, se arată în anunțul de intenție al Direcției Fiscale a Municipiului Timișoara.

Pe perioada contractuală, suma previzionată de autoritatea contractanta a fi încasată prin terț se va situa între 152,5 milioane de lei și 198,2 milioane de lei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
anaf timisoara
intentie
impozite
taxe
plata
externalizare
tert