Aproape o mie de mărfuri contrafăcute, în valoare de 100.000 de lei, descoperite în Portul Constanța Sud Agigea

Aproape o mie de mărfuri contrafăcute, în valoare de 100.000 de lei, descoperite în Portul Constanța Sud Agigea
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 dec 2017

Aproape o mie de mărfuri contrafăcute, printre care mături rotative și răzătoare, în valoare de aproximativ 100.000 de lei, au fost descoperite într-un container sosit din China în Portul Constanța Sud Agigea, marfa fiind destinată unei societăți comerciale din București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au făcut control amănunțit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din București, scrie News.ro.

Administratorul firmei respective este un cetățean irakian, în vârstă de 47 de ani, cu reședința pe raza orașului Voluntari.

DOCUMENT Noua regulă a Fiscului: Firmele și persoanele fizice nu vor mai fi incluse de Fisc pe lista datornicilor cu o condiție CITEȘTE ȘI DOCUMENT Noua regulă a Fiscului: Firmele și persoanele fizice nu vor mai fi incluse de Fisc pe lista datornicilor cu o condiție

În urma controlului au fost descoperite 480 bucăți mături rotative și 480 bucăți răzătoare, mărfuri contrafăcute.

Bunurile, în valoare aproximativă de 100.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali.

Polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

viewscnt
Afla mai multe despre
agigea
marfuri contrafacute