Boeing și alți producători din industria aerospațială americană cer Congresului reformarea sistemului fiscal

Boeing și alți producători din industria aerospațială americană cer Congresului reformarea sistemului fiscal
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mar 2017

Boeing și aproximaiv 90 de companii din industria aerospațială americană cer Congresului să reformeze sistemul fiscal american, afirmând că un set de schimbări propuse anul trecut de republicani, între care o reducere importantă a impozitului pe profit, le va face mai competitive pe plan internațional și ar contribui la crearea de locuri de muncă, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Directorul general al Boeing, Dennis Muilenburg, se află printre semnatarii unei scrisori adresate liderilor republicanilor și democraților din Camera Reprezentanților și Senat, datată vineri și programată să fie făcută publică marți, potrivit Asociației Industriei Aerospațiale (AIA), scrie News.ro.

Apelul survine în timp ce republicanii din Congres lucrează la măsurile de modificare a sistemului fiscal, care vor  fi făcute după rezolvarea problemei sistemului de asigurărilor medicale, au declarat persoane apropiate situației.

”Vă cerem să adoptați o legislație care să modernizeze sistemul fiscal, care să permită companiilor americane să devină mai competitive pe piața globală și care să încurajeze crearea de locuri de muncă și inovația în Statele Unite”, se afirmă în scrisoare.

EXCLUSIV Calendarul de închidere a stațiilor de metrou, care va genera blocaje în trafic și dureri de cap călătorilor. Corporatiștii rămân fără 2 stații dintr-un foc CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Calendarul de închidere a stațiilor de metrou, care va genera blocaje în trafic și dureri de cap călătorilor. Corporatiștii rămân fără 2 stații dintr-un foc

Schimbările se bazează pe un proiect publicat în iunie 2016 de reprezentantul republican de Texas Kevin Brady.

Între principalele prevederi ale reformei se află reducerea impozitului pe profitul companiilor de la 35% la 20%, permiterea deducerii imediate a investițiilor de capital și introducerea unui sistem de ajustare la graniță care va taxa importurile în SUA dar nu și veniturile din exporturi.

viewscnt
Afla mai multe despre
boeing
reforma fiscala