Constatările Poliției transporturi din ultima săptămână în aeroporturi, gări, porturi: contrabandă, evaziune, furt, agresiuni

Constatările Poliției transporturi din ultima săptămână în aeroporturi, gări, porturi: contrabandă, evaziune, furt, agresiuni
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 apr 2018

Polițiștii de la transporturi au dat, în ultima săptămână, amenzi în valoare totală de 76.590 de lei pentru infracțiunile constatate în urma controalelor făcute în zona stațiilor de cale ferată, porturilor și aeroporturilor, precum contrabandă, evaziune fiscală, furt sau agresiuni fizice. Au fost întocmite 64 de dosare penale și au fost găsite șase persoane date în urmărire națională.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit Poliției Române, în perioada 30 martie - 5 aprilie, polițiștii de la transporturi au făcut controale în 356 de stații de cale ferată și au patrulat în 584 de trenuri de călători, arată news.ro.

În urma verificărilor, au fost găsite șase persoane date în urmărire națională și șase minori lipsiți de supraveghere care au fost predați familiilor sau au fost internați în centrele de plasament, iar unul dintre aceștia a fost identificat cu semnalare de interes Schengen, pentru tâlhărie. Au fost depistate și patru persoane care dețineau substanțe halucinogene.

FOTO Fiscul avertizează firmele să ignore mailurile în care aparent șeful ANAF le cere date confidențiale CITEȘTE ȘI FOTO Fiscul avertizează firmele să ignore mailurile în care aparent șeful ANAF le cere date confidențiale

De asemenea, polițiștii au întocmit 64 de dosare penale, în principal pentru contrabandă, evaziune fiscală, furt, agresiuni fizice, tâlhărie, distrugere, braconaj piscicol, pescuit ilegal, fals și uz de fals, precum și infracțiuni la regimul circulației rutiere. În aceste dosare, 12 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, iar față de una s-a luat măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Alte 25 de persoane au fost prinse în flagrant delict.

Pentru neregulile găsite, polițiștii au dat 22 de amenzi în valoare totală de 76.590 de lei și au ridicat, pentru confiscare, bunuri și bani în valoare de aproximativ 166.880 de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroport
evaziune