Controale ANAF la persoane fizice: 3 mari diferențe găsite de inspectori între declarare și plată a taxelor

Controale ANAF la persoane fizice: 3 mari diferențe găsite de inspectori între declarare și plată a taxelor
scris 8 aug 2022

În luna iulie s-au descoperit 21,4 milioane lei, diferențe între veniturile declarate și veniturile estimate de ANAF pe zona controalelor la persoane fizice, a declarat Lucian Heiuș, președintele Fiscului.

Potrivit acestuia, creanțele fiscale aferente, respectiv impozitele calculate pe această sumă, au fost de 5,9 milioane lei, scrie Hotnews.ro

Tranzacție - Marcos Provit, cu peste 100 de farmacii sub brandul Evofarm și având în spate CVI, cumpără întregul lanț de farmacii Polisano de la familia Vonica. Imperiul Polisano, destrămat în timp CITEȘTE ȘI Tranzacție - Marcos Provit, cu peste 100 de farmacii sub brandul Evofarm și având în spate CVI, cumpără întregul lanț de farmacii Polisano de la familia Vonica. Imperiul Polisano, destrămat în timp

3 cele mai mari diferențe între veniturile declarate și plată la persoane fizice

1. Potrivit acestuia, cea mai mare diferență a fost găsită la un contribuabil din județul Iași de 11,7 milioane lei, creanța stabilită este în valoare de 3,7 milioane lei.

2. În București, la un contribuabil, diferența a fost de 3,5 milioane lei. Creanța stabilită a fost de 1 milion de lei.

3. În Buzău, la un alt contribuabil, diferența a fost de 3,2 milioane lei, iar creanța stabilită a fost de 0,8 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
taxe
anaf