DOCUMENT Șomajul tehnic și programul Kurzarbeit - prelungite de Guvern până la jumătatea anului viitor

DOCUMENT Șomajul tehnic și programul Kurzarbeit - prelungite de Guvern până la jumătatea anului viitor
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 nov 2020

Șomajul tehnic suportat de stat va fi aplicat până la 30 iunie 2021, pentru toate domeniile de activitate în care se reglementează restricții din cauza pandemiei, conform unei ordonanțe de urgență discutate în ședința de Guvern.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Transformările orașului: Noua tinerețe a fabricilor vechi sau cum devin acestea spații urbane moderne CITEȘTE ȘI Transformările orașului: Noua tinerețe a fabricilor vechi sau cum devin acestea spații urbane moderne

De asemenea, perioada de aplicare facilităților pentru programul de muncă flexibilă (Kurzarbeit) va fi prelungită până la aceeași dată.

CITEȘTE ȘI Avantaj Client 8.087 euro TVA inclus pentru Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tracțiune față. Îndreaptă-te spre reușită!

PROIECTUL DE ORDONANȚĂ POATE FI VĂZUT AICI

Autoritățile estimează că vor beneficia 700.000 de persoane de șomaj tehnic suportat de stat în 6 luni 2021, iar suma medie pe lună/angajat va fi 1.656 lei.

A doua emisiune de titluri de stat pentru populație în lei și euro, vândute prin bănci și listate la bursă, în cadrul programului FIDELIS CITEȘTE ȘI A doua emisiune de titluri de stat pentru populație în lei și euro, vândute prin bănci și listate la bursă, în cadrul programului FIDELIS

În ceea ce privește activitățile independente: 60.000 de persoane, suma medie fiind de 2.931 lei.

În cazul programului Kurzarbeit este clarificată interdicția de angajare de personal, raportându-se strict la nivelul locurilor de desfășurare a activității angajatorului la nivelul cărora se aplică măsura.

viewscnt
Afla mai multe despre
somaj
tehnic
oug
kurzarbeit
guvern
prelungire