Fotbalistul Luka Modrici, acuzat de evaziune fiscală, a plătit aproape un milion de euro Fiscului spaniol

Fotbalistul Luka Modrici, acuzat de evaziune fiscală, a plătit aproape un milion de euro Fiscului spaniol
scris 9 ian 2018

Fotbalistul echipei Real Madrid, Luka Modrici, acuzat de evaziune fiscală, a plătit aproape un milion de euro Fiscului spaniol, pentru a evita o eventuală condamnare, a anunțat Marca.

Luka Modrici este anchetat pentru evaziune fiscală în 2013 și 2014, iar prejudiciul ar fi fost de 290.990 de euro, respectiv 579.738 euro, scrie News.ro.

EXCLUSIV Inspecția Muncii verifică dacă angajatorii au negociat transferul contribuțiilor sociale la angajați. Amenzile urcă până la 10.000 de lei CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Inspecția Muncii verifică dacă angajatorii au negociat transferul contribuțiilor sociale la angajați. Amenzile urcă până la 10.000 de lei

Valoarea prejudiciului ar putea fi însă mai mare, menționează El Confidencial, având în vedere că este posibil ca Modrici să aibă conturi în Insula Man, situație aflată în atenția autorităților spaniole.

Potrivit El Confidencial, Modrici a înființat o firmă în Luxemburg, Ivano SARL, care îi gestionează drepturile de imagine ascunzând veniturile de Fisc.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
luka modrici
evaziune fiscala