FOTO Antifrauda s-a dus pe litoral

FOTO Antifrauda s-a dus pe litoral
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iul 2023

Operatorii economici de pe litoralul Mării Negre au fost verificați de inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală (ANAF).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Astfel, în perioada 17 - 23 iulie, 86 de inspectori ai Direcției Generale Antifraudă Fiscală au desfășurat activități specifice de control antifraudă pe litoralul Mării Negre, vizând în principal verificarea respectării prevederilor OUG 28/1999, republicată, cu privire la dotarea și utilizarea de către operatorii economici a aparatelor de marcat electronice fiscale.

Urmare acestor activități au fost verificați 465 de operatori economici și au fost aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum de 2.361.826 de lei (amenzi și confiscări).

Ciolacu va cere desființarea celor 200.000 de posturi bugetare neocupate, semnalate de Profit.ro. Dispar sute de posturi de conducere de la stat CITEȘTE ȘI Ciolacu va cere desființarea celor 200.000 de posturi bugetare neocupate, semnalate de Profit.ro. Dispar sute de posturi de conducere de la stat

Acțiunile operative vor continua în perioada următoare și vor viza înregistrarea veniturilor realizate din comercializarea produselor alimentare, existența documentelor de achiziție pentru produsele deținute în vederea comercializării, dar și existența formelor de angajare a personalului identificat cu ocazia controlului.

FOTO Antifrauda s-a dus pe litoral

viewscnt
Afla mai multe despre
antifrauda
litoral