Franța menține planurile de reducere a impozitelor în 2018, promise de președintele Macron

Franța menține planurile de reducere a impozitelor în 2018, promise de președintele Macron
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iul 2017

Franța va menține planurile de reducere a unor impozite în 2018, promise de noul președinte Emmanuel Macron, chiar dacă premierul Edouard Philippe a sugerat săptămâna trecută că măsurile ar putea fi amânate pentru 2019 din cauza deficitului bugetar, a declarat luni un oficial din Ministerul Finanțelor, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Curtea de Audit a avertizat în iunie că deficitul bugetar din acest an ar putea atinge 3,2%, peste estimarea guvernului fostului președinte Hollande, de 2,8%, scrie News.ro.

Macron a insistat la sfârșitul săptămânii trecute că planurile de reducere a impozitului pe averi și a taxelor locale pentru proprietăți pentru 80% dintre actualii plătitori, începând din 2018, vor fi menținute, a spus sursa din minister, confirmd informații apărute în presa franceză.

Direcția Cazuri Speciale ANAF, rezultate foarte slabe în T1 la recuperarea banilor de la persoane publice și oameni de afaceri condamnați CITEȘTE ȘI Direcția Cazuri Speciale ANAF, rezultate foarte slabe în T1 la recuperarea banilor de la persoane publice și oameni de afaceri condamnați

Președintele a promis că Franța va respecta ținta unui deficit bugetar de 3% în 2017. Angajamentele sale de a reduce impozitele pe proprietăți și de limitare a taxei pe averi ar putea reduce veniturile bugetare în anii următori.

viewscnt
Afla mai multe despre
franta
macron
impozite