ICCJ îi restituie lui Sebastian Vlădescu lingorurile de aur și banii puși drept cauțiune

ICCJ îi restituie lui Sebastian Vlădescu lingorurile de aur și banii puși drept cauțiune

Foto: Inquam Photos / Liviu Florin Albei

scris 16 ian 2020

Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus joi ca fostul ministru de Finanțe Sebastian Vlădescu să primească înapoi banii și lingourile de aur depuse drept cauțiune la DNA, în dosarul în care este judecat pentru luare de mită și trafic de influență în legătură cu reabilitarea unor tronsoane de cale ferată.

În mai 2018, DNA a stabilit o cauțiune de 1 milion de euro pentru Vlădescu, iar acesta a pus la dispoziția procurorilor 1.000.000 de lei și 100.000 de euro, 3 kg de aur în lingouri (în valoare de 109.740 euro); garanții reale imobiliare asupra unor bunuri imobile evaluate la 488.640 euro; garanții reale mobiliare asupra unor sume de bani aflate în mai multe conturi bancare, scrie Agerpres.

BCR lansează plățile cu dispozitivele Fitbit și Garmin CITEȘTE ȘI BCR lansează plățile cu dispozitivele Fitbit și Garmin

De asemenea, instanța a dispus restituirea cauțiunilor depuse de fostul deputat Cristian Boureanu și Mihaela Mititelu.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
iccj
sebastian vlădescu