Inspecția Judiciară va verifica, până la finalul anului, dosarele de mare corupție și pe cele mai vechi de zece ani

Inspecția Judiciară va verifica, până la finalul anului, dosarele de mare corupție și pe cele mai vechi de zece ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iul 2018

Inspecția Judiciară a anunțat, vineri, că va verifica, până la finalul anului, dosarele de mare corupție și cele mai vechi de zece ani, la toate instanțele. De asemenea, se va verifica termenul de redactare a hotărârilor și activitatea magistraților-asistenți de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Inspecția Judiciară a anunțat, vineri, că va efectua, până la finalul anului, controale de fond la câteva instanțe din țară, dar și controale tematice la toate instanțele, scrie News.ro.

Finanțele au retras proiectul care plafonează prețul gazelor. Surse Profit.ro indică faptul că la acest moment are loc o discuție în minister CITEȘTE ȘI Finanțele au retras proiectul care plafonează prețul gazelor. Surse Profit.ro indică faptul că la acest moment are loc o discuție în minister

Controalele tematice vizează activitatea magistraților-asistenți de la Înalta Curte de Casație și Justiție, respectarea termenelor legale de redactare a hotărârilor judecătorești, dosarele mai vechi de 10 ani și dosarele de mare corupție.

Controale de fond vor avea loc la Judecătoria Sibiu, Judecătoria Turda, Judecătoria Târgu Mureș, Tribunalul Sibiu, Tribunalul Cluj și Curtea de Apel lași.

viewscnt
Afla mai multe despre
inspecția judiciara
coruptie