Inspectorii antifraudă au confiscat haine de 2,9 milioane lei în Vama Nădlac

Inspectorii antifraudă au confiscat haine de 2,9 milioane lei în Vama Nădlac
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 apr 2018

Inspectorii antifraudă din cadrul Direcției Regionale Antifraudă 5 Deva au confiscat articole vestimentare de peste 2,9 milioane de lei dintr-un transport rutier de marfuri, în punctul de trecere a frontierei Nădlac 2 – Autostradă, a anunțat marți Direcția generală antifraudă fiscală din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În urma verificărilor efectuate, inspectorii au constatat că beneficiarul mărfurilor era o firmă cu comportament fiscal neadecvat, care era utilizată pentru a crea o aparență de legalitate a achizițiilor intracomunitare de mărfuri, scrie News.ro.

Un judecător american admite o plângere în nume colectiv - \ CITEȘTE ȘI Un judecător american admite o plângere în nume colectiv - "class action" - împotriva sistemului de recunoaștere facială al Facebook

”În realitate, mărfurile urmau să fie comercializate în mod ilicit pe teritoriul României, cu scopul sustragerii de la plata taxelor și impozitelor”, se arată în comunicat.

Inspectorii antifraudă au dispus confiscarea mărfii, în valoare de 2,9 milioane de lei, și au aplicat o amendă în valoare de 20.000 de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
anfa
antifrauda
haine confiscate