Inspectorii antifraudă au confiscat haine de 2,9 milioane lei în Vama Nădlac

Inspectorii antifraudă au confiscat haine de 2,9 milioane lei în Vama Nădlac
scris 17 apr 2018

Inspectorii antifraudă din cadrul Direcției Regionale Antifraudă 5 Deva au confiscat articole vestimentare de peste 2,9 milioane de lei dintr-un transport rutier de marfuri, în punctul de trecere a frontierei Nădlac 2 – Autostradă, a anunțat marți Direcția generală antifraudă fiscală din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).

În urma verificărilor efectuate, inspectorii au constatat că beneficiarul mărfurilor era o firmă cu comportament fiscal neadecvat, care era utilizată pentru a crea o aparență de legalitate a achizițiilor intracomunitare de mărfuri, scrie News.ro.

Un judecător american admite o plângere în nume colectiv - \ CITEȘTE ȘI Un judecător american admite o plângere în nume colectiv - "class action" - împotriva sistemului de recunoaștere facială al Facebook

”În realitate, mărfurile urmau să fie comercializate în mod ilicit pe teritoriul României, cu scopul sustragerii de la plata taxelor și impozitelor”, se arată în comunicat.

Inspectorii antifraudă au dispus confiscarea mărfii, în valoare de 2,9 milioane de lei, și au aplicat o amendă în valoare de 20.000 de lei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
anfa
antifrauda
haine confiscate