Ministerul Sănătății anunță că a reluat negocierile cu sindicatele pentru semnarea Contractului Colectiv de Muncă

Ministerul Sănătății anunță că a reluat negocierile cu sindicatele pentru semnarea Contractului Colectiv de Muncă
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 oct 2018

Ministerul Sănătății anunță că a reluat negocierile cu sindicatele din domeniu pentru semnarea Contractului Colectiv de Muncă la nivel de sector de activitate, după ce acestea au fost suspendate în anul 2016.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, s-a întâlnit, miercuri seară, cu reprezentanții organizațiilor sindicale din domeniu și a desemnat o comisie care negociază cu organizațiile sindicale, se arată într-un comunicat de presă transmis de Ministerul Sănătății.

"Principalii beneficiari ai acestui contract sunt angajații din sistemul sanitar și de aceea am convingerea că vom găsi o cale prin care să putem agrea conținutul documentului. Vreau să semnăm acest contract în maxim 60 de zile", a declarat Pintea, potrivit News.ro.

Mediul de afaceri critică viteza cu care sunt adoptate OUG-uri la fiecare ședință de Guvern: Nu se justifică această ”stare de asediu” CITEȘTE ȘI Mediul de afaceri critică viteza cu care sunt adoptate OUG-uri la fiecare ședință de Guvern: Nu se justifică această ”stare de asediu”

Contractul colectiv de muncă este documentul care stabilește drepturile și obligațiile, timpul de muncă și cel de odihnă ce revin salariaților din unitățile sanitare.

Potrivit sursei citate, contractul colectiv de muncă este un instrument important pentru asigurarea unui nivel corespunzător de protecție socială a salariaților. Contract colectiv de muncă la nivel național asigură garanții pentru încheierea contractelor colective de muncă la nivel de unități.

viewscnt
Afla mai multe despre
constract colective de munca
sorina pintea