Nou maxim al numărului contractelor de muncă încetate

Nou maxim al numărului contractelor de muncă încetate
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mai 2020

Un număr de 429.585 de contracte de muncă au fost înregistrate ca încetate de la declararea stării de urgență (16 martie) și până joi, potrivit cifrelor centralizate de Inspecția Muncii și publicate de Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Numărul contractelor de muncă încetate a fost în creștere în fiecare din comunicatele transmise de Ministerul Muncii în ultimele două săptămâni, scrie News.ro.

DECIZIE Modificări la Startup Nation, la cererea mediului de afaceri: Interzicerea înstrăinării unei cote din acțiuni CITEȘTE ȘI DECIZIE Modificări la Startup Nation, la cererea mediului de afaceri: Interzicerea înstrăinării unei cote din acțiuni

Din cele 429.585 de contracte de muncă încetate anunțate joi, 76.543 erau din Industria prelucrătoare, 75.848 din Comerțul cu amănuntul, repararea autovehiculelor și motocicletelor, iar 64.573 erau din Construcții.

Alte 595.672 de contracte de muncă au fost suspendate de la instituirea stării de urgență și până joi. Dintre acestea, 167.073 erau din Industria prelucrătoare, 99.182 din Hoteluri și restaurante, iar 93.814 din Comerțul cu amănuntul, repararea autovehiculelor și motocicletelor. 

viewscnt
Afla mai multe despre
contracte de munca
violeta alexandru