Primăria sectorului 4 desființează ghișeele pentru plata taxelor și impozitelor

Primăria sectorului 4 desființează ghișeele pentru plata taxelor și impozitelor
scris 21 ian 2021

Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, anunță digitalizarea completă și desființarea ghișeelor pentru plata taxelor și impozitelor. Pentru cei care nu se descurcă să plătească online sau la stațiile de plată vor exista puncte de informare.

”Desființăm ghișeele la nivelul Sectorului 4. Anul 2021 va fi ultimul în care vom mai sta la cozi să ne plătim taxele și impozitele. Ne digitalizăm 100%”, a anunțat, miercuri, primarul Sectorului 4.

Lucian Anghel, fost președinte al Consiliului de Administrație al Bursei - recrutat de TeraPlast CITEȘTE ȘI Lucian Anghel, fost președinte al Consiliului de Administrație al Bursei - recrutat de TeraPlast

Daniel Băluță precizează că se vor păstra puncte de informare și asistență a cetățenilor, în diferite locații din sector, pentru cei care au nevoie de ajutor, fie pentru utilizarea platformelor electronice, fie pentru folosirea stațiilor de plată self-pay, scrie News.ro.

”Trebuie să înțelegem că acesta este viitorul. Vrem sau nu vrem, către acest drum se îndreaptă omenirea.  Pe parcursul timpului vă voi mai informa cu privire la acest aspect și nu trebuie să vă speriați sau să vă panicați. Vom face acest pas către digitalizare împreună”, a mai precizat primarul.

viewscnt
Afla mai multe despre
taxe
impozite
sectorul 4