Procurorii au clasat dosarul incendiului de la clubul Bamboo

Procurorii au clasat dosarul incendiului de la clubul Bamboo
scris 25 ian 2019

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au clasat dosarul incendiului din ianuarie 2017 de la clubul Bamboo, în urma căruia 44 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, scrie Agerpres.

Pe 21 ianuarie 2017, un incendiu puternic a izbucnit la clubul Bamboo din Capitală, clădirea arzând aproape în totalitate.

ULTIMA ORĂ Ordin semnat de noul șef ANAF: De la 1 februarie, codul de TVA va fi acordat în aceeași zi cu depunerea cererii CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Ordin semnat de noul șef ANAF: De la 1 februarie, codul de TVA va fi acordat în aceeași zi cu depunerea cererii

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, fost acționar al firmei care operează Bamboo, declara la acea vreme că "e posibil să fi fost pus foc de cineva", deoarece clubul avea "dușmani".

În schimb, anchetatorii precizau că nu au aveau niciun indiciu cu privire la o mână criminală care ar fi provocat incendiul.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bamboo
incendiu