Sute de imobile și terenuri lăsate în paragină în orașul Buzău vor fi supraimpozitate

Sute de imobile și terenuri lăsate în paragină în orașul Buzău vor fi supraimpozitate
scris 18 ian 2019

Câteva sute de imobile și terenuri lăsate în paragină din municipiul Buzău vor fi supraimpozitate cu un procent de 500 la sută, a anunțat, într-o conferință de presă, primarul Constantin Toma.

Potrivit edilului, clădirile în paragină aflate în administrarea primăriei Buzău nu vor fi supraimpozitate, scrie Agerpres.

VIDEO Bădălău, recital: Suntem singurii producători de gaze din UE. Și eu i-aș da gaze ieftine lui Ioan Niculae. M-am întâlnit cu cei de la Exxon, nu sunt supărați pe Guvern, știu să facă bani CITEȘTE ȘI VIDEO Bădălău, recital: Suntem singurii producători de gaze din UE. Și eu i-aș da gaze ieftine lui Ioan Niculae. M-am întâlnit cu cei de la Exxon, nu sunt supărați pe Guvern, știu să facă bani

"Primăria are în administrare zeci de imobile naționalizate, multe dintre ele aflate în stare deplorabilă. Deși teoretic s-ar putea aplica taxa pe paragină, căci intră în aceeași categorie, nu o vom face, ci se va demara repararea lor", a declarat primarul municipiului Buzău.

Potrivit sursei citate, după identificarea și evaluarea clădirii sau terenului neîngrijit, proprietarul va primi o somație.
 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
buzau
taxe
cladiri